wie is..

kay kesting

kay_zwart_wit_2Kay Kesting Meubelstoffering is al jaren een gerenommeerde naam als het gaat om stoffering van (design) meubilair en het maken van maatwerk voor architecten.

Daarnaast restaureren wij ook met veel liefde voor het vak antiek zitmeubilair, hebben we ruime ervaring in klassieke stoffering en maken we banken op maat. Ook kunt in het atelier terecht voor luxe scheepstoffering, autostoffering, zadels voor motoren, evenals bijvoorbeeld decorstukken, en handgemaakte lederen tassen. Al jaren produceren wij zeer exclusieve (bed) hoofdborden voor particulieren en bedrijven.

Kay Kesting werkt samen met diverse ontwerpers, architecten, stylisten en meubelmakers. Uw meubel laten (her)stofferen betekent dat u een ‘custom made’ item aan uw inrichting toevoegt. Een blikvanger in uw interieur, waarin u uw persoonlijke voorkeur voor stijl, kleur, dessin, materiaal en zitcomfort tot uiting kunt laten komen.

De stoffen- en leercollectie is zeer ruim, van betaalbaar tot zeer exclusief. Kortom bij Kay Kesting bent u aan het juiste adres voor stoffering van allerhande projecten, waar stof / leer, polyether, vering, vulling, restauratie maar vooral creativiteit bij gebruikt worden! Niets is te gek, en alles is mogelijk.